utorok 18. septembra 2012

Media Golf Cup 2012


Tento víkend sa niesol v znamení golfu! Vydavateľstvo Ringier Axel Springer Slovakia zorganizoval 7.ročník prestížneho golfového turnaja Media Golf Cup 2012. V krásnom golfovom areáli Black Stork v Tatranskej Lomnici si svoje golfové zručnosti precvičili známe mediálne tváre. A ja spolu s Fashion TV sme boli pri tom! 

O výbornú atmosféru sa postarala už štvrtková "Chill out night" warm-up párty v Grand Hoteli Kempinski, kde si prítomní hostia stihli pri kvalitnom víne prebrať tímovú taktiku. Skvelá nálada na golfovom ihrisku preto panovala už od skorého rána. Známe osobnosti sa rozdelili do flightov a súperili o prvenstvo v mnohých kategóriach. Adela Banášová, Peter Sklár, Milan Kňažko, Peter Batthyány, Zora Czoborová, Peter Novák, Monika Beňová, Fedor Flašík, Gabika Drobová a mnoho ďalších si užívali spoločné chvíle na greene i mimo neho. Program bol pripravený aj pre tých, ktorý s golfom nemajú toľko skúseností, a po krátkom golfovom kurze bol pre nich pripravený turnaj pre začiatočníkov. Spomedzi nich sa najúspešnejšou stala známa herečka zo seriálu Panelák, Zuzana Vačková. 
Po turnaji sa všetci opäť premiestnili do Grand Hotela Kempinski, kde si užívali nádherné wellnes&spa. Rovnako ako ja. V krásnom prostredí Vysokých Tatier a s výhľadom na Štrbské pleso sme si vychutnávali relax v ZION SPA, ktoré skutočne odráža vysoký európsky luxus. Vrcholom celého turnaja bolo vyhlásenie výsledkov turnaja, slávnostná večera v Grand Restaurant a nakoniec "The Ultimate Beauty&Soul Party, kde sa o príjemnú atmosféru postarali speváčky Anita Soul a Monika Bagárová. Tie dostali do varu všetkých hostí a zábava pokračovala  až do skorého rána. Reportáž z golfového turnaja aj z afterparty uvidíte už čoskoro aj na obrazovkách Fashion TV!
golfový areál Black Stork v Tatranskej Lomnici
na greene sa objavilo mnoho "fashion" golfistov :-)
reportáže z Media Golf Capu uvidíte už čoskoro

1 komentár:

  1. Jani, Ringier Axel Springer a Black Stork vo Veľkej Lomnici.. ;) už sa teším na reportáž!

    OdpovedaťOdstrániť