pondelok 24. septembra 2012

Face of 2012

22. 9. 2012 sa v budove Nového SND konala svetová súťaž Face of 2012. My s FashionTv sme boli pri tom. A to nielen na finále, ale aj na ich sústredení ktoré si baby užívali na Kréte.
Afterparty bola žúrka roka! :)
V deň "D" som prišla točiť backstage do SND už o  18:00 hod. a ostala som prekvapená , všetci boli v pohode, tešili sa na finále,po strese a chaose nebolo ani "stopy" :). Mimochodom tento v poradí už druhý ročník modelingovej súťaže bol tentokrát vysielaný na STV v priamom prenose. Prvé čo ma ohúrilo bola scéna. Musím povedať, že organizátori si dali veľmi záležať aj na detailoch a to som ešte ani len netušila aký bude program:) Hviezda večera anglická Dj Sonique bola super, aj keď jej 2x vypadla hudba kôli poškriabanému cd nevadí, spievala aj bez hudby a celé hľadisko jej tlieskalo. Na pódiu sme mohli vidieť aj Petra Kolářa, Moniku Bagárovú, Markétu Pouličkovú, Patríciu Janečkovú atď. Samozrejme celé to bolo o krásnych finalistkách. 5 dievčat zo Slovenska a 5 z Českej republiky nám predviedli niekoľko kolekcií a bolo to bláznivé- kolekcia londýnskeho návrhára Sorapola vyrazila dych a to Pop artom :). Videli sme "morské" šaty mladej návrhárky Emy Klein.  Rock, koža, ostne a extravagancia- o tom bola kolekcia Dominiky Jankovičovej. Tanečníci z Londýna na čele s Filipom Jankovičom ? What? To musíte vidieť- fantastic! Po skvelej show sme sa v hľadisku nevedeli dočkať jedného mena. Kto? Ktorá to bude? Ani sme nemuseli rátať do desať vyhrala finalistka s číslom 1- Dominika Krčmáriková. Držala som päste aj Terezke Holanovej- tá sa umestnila na 3. mieste. 
Face of 2012 korunovaná a to, čo sa dialo v hotely NH Gate one  sa nedeje každý deň. Po rozhovoroch pre FashionTv som sa vrhla do naplno rozbehnutej párty. DJ Sonique hrala tak neskutočne!! Toto nám v Bratislave chýba. Zabavila som sa výborne, až som nechcela odísť domov :). Jeden výborný večer, z ktorého som si odniesla množstvo emócií a tak to má byť! Teším sa na tretí ročník. Bye:)
Za šaty ďakujem Ferkovi Mikloškovi
CEO Fashion Tv a ja:)




Víťazka Dominika K.

Veľká časť účinkujúcich bolo z Londýna
Toto vystúpenie bolo amazing! Ona nemá chrbticu podľa mňa:)
Backstage pred prenosom
Za fotky ďakujem feminity.zoznam.sk

4 komentáre:

  1. Majka, vyzerala si úžasne! A víťazka Dominika bola podľa mňa správna voľba.. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný11:01 AM

    No to co som videla v telke ja, bola maximalne profesionalne nezvladnuta show, az som sa hanbila, ze sa nieco take na Slovensku deje a ze sa to deje este aj nazivo. A ze Sonique bola uzasna? Ved to sa nedalo pocuvat, odvahu spievat nazivo sice ma ale to je asi tak vsetko. A v jej pripade by som nikdy ale naozaj NIKDY neskusala spievat nazivo znova. Ani si neviem vybrat, ci bolo horsie to ze jej 2x vypadol zvuk alebo ten jej "spev". A to spominam len nieco z toho, co sa producentom v ten vecer nepodarilo a tak si neviem celkom predstavit, na zaklade coho sa da vyhlasit, ze to bola jedna super show. hm.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anonymný10:45 PM

    Caute baby! Nebolo to najhoršie ale prvý ročník sa mi páčil viac. Bol to fakt trapas, ked vypadol zvuk, prave ked spievala Sonique. No víťazka je krásna, moja favoritka. Tip mi vyšiel. ;-) Vyzeras super, Maji! Hlavne na tej úplne prvej fotke. :-) Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  4. suhlas, trapas :( baby choreografie nevedeli i ked choreografie boli super, a vyhrala teda ta naj podla mna, jedina co to vedela a ak ste si vsimli pri vsetkom od nej ostatne odkukovali a pozeralo ze co teraz...hruza...

    OdpovedaťOdstrániť