pondelok 13. augusta 2012

SEYCHELY - raj na zemi


Jedna z legiend hovorí, že keď Boh stvoril svet, bolo mu ľúto, že si raj môžu vychutnávať iba anjeli a tak zobral kúsok neba a položil ho do Indického oceánu. Tak vznikli Seychely. 115 malých ostrovov, ktoré sa môžu pýšiť najrozsiahlejšou sústavou koralových atolov. Jedinečné súostrovie s tropickou prírodou  a krásnou faunou a flórou, ktorého krásu si len ťažko predstaviť. Musíte ju zažiť! A my sme mali tú možnosť! La Digue, Fregate, Silhoutte, North Island, St. Anne či Cousine. To sú ostrovy, ktoré nám vyrazili dych už len na obrázku!
Perlu Indického oceánu sme navštívili vďaka Fashion TV, kde sme natáčali reportáže do relácie Fashion Lifestyle. Našou cieľovou destináciou sa stal druhý najväčší ostrov Praslin, kde sme boli ubytovaní v luxusnej hotelovej sieti Constance. V nádhernom rezorte s 18 jamkovým golfovým ihriskom a jednou z najkrajších pláží na svete Anse Georgette sme natáčali spolu s kameramanom Martinom Marčekom to najlepšie, čo hotel ponúka. Nádherné plaže, hotelové spa, vinné pivnice so známym parížskym someliérom, lekcie golfu a tenisu, večera pri západe slnka… to bol len zlomok toho, čo už čoskoro uvidíte na obrazovkách Fashion TV. Pracovali sme od skorého rána každý deň a snažili sa vystihnúť tie najlepšie momenty a atmosféru tohto tropického raja. Biely piesok, priezračné more a typické žulové balvany boli dokonalou kulisou pre zábery.  Vo voľnom čase sme si užívali slnko a nebeský pokoj na pláži rovnako ako fotenie, ktoré pre nás dve je absolútnou nutnosťou.

Posledné dva dni sme sa presunuli na ostrov Eden Island, kde sme dostali pozvanie od modelky a moderátorky Jany Štefánkovej, ktorá zastrešuje predaj luxusných víl na tomto ostrove kúsok od mesta Mahé. Ako nám Janka sama povedala, Seychely sa stali destináciou, kde si množstvo ľudí a celebrít kupuje svoje sídla pre ničímneručenú dovolenku. Absolvovali sme celodenné natáčanie na ostrove a  plavba krásnou loďou už iba podčiarkla tieto úžasné momenty. Máte sa na čo tešiť! Pri návšteve Seychel určite nezabudnite navštíviť národný park Vallé de Mai, kde rastú unikátne kokosové orechy Coco de Mer pripomínajúce tvar ženského lona. Každý z ostrovov je unikátny a má svoju jedinečnú atmosféru. Veríme, že krásne fotky a reportáž, ktorú uvidíte na Fashion TV bude pre Vás inšpiráciou pre ďalšiu dovolenku snov!

















2 komentáre:

  1. Je super, že sa s takýmito vecami delíte s ľuďmi na blogu, váš blog som našla náhodou a verte, že odteraz ho budem čítať každý deň (a samozrejme posúvať ďalej) :)))) kedy budú prosím vaše reportáže zo Seychel na Fashion Tv? :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, su planovane na september a dakujeme velmi pekne:)

      Odstrániť