utorok 21. augusta 2012

IBIZA CLUBS


Ak sa rozhodnete stráviť posledné letné dni špeciálne a ukončiť letnú sezónu vo veľkom štýle, určite navštívte ostrov Ibiza...Zážitky, ktoré si odtiaľto prinesiete budú zaručene silné a mimoriadne!Predstavujem Vám štyri najväčšie nočné kluby, ktorých atmosféru jednoducho musíte zažiť na vlastnej koži!

Pacha sa stala synonymum zábavy a nočného života pre mnohých mladých ľudí na celom svete. Ide o jeden z najstarších diskotékových klubov v Španielsku. Ako prvý vznikol v meste Sitges pri Barcelone už v roku 1967. DJ Magazine zaradil tento rok spomedzi 100 najlepších nočných klubov na svete Pachu na tretie miesto, čo len deklaruje jej výnimočnosť a nezameniteľnú atmosféru. Pacha má jednoducho históriu a nesie so sebou dlhú tradíciu. Jej brand je známy po celom svete, a dokazujú to takmer každý deň exkluzívni DJ-ovia ako Guetta, Tiesto alebo Luciano, ktorí tu pravidelne hostia. Nádherné polonahé tanečnice Vám tancujú v gigantickom pohári na šampanské.Pohľadom rozpália nielen pánov ale aj dámy! Pacha má svoje kluby aj v New Yorku, v Londýne, v Moskve, v Buenos Aires, v Sao Paule, v Mníchove, a ďalších metropolách. (www.pacha.com)

Veľkou konkurenciou Pacha je práve klub Amnesia, ktorá dostala už tretí rok posebe ocenenie Best Global Club na Winter Music Conference na Miami. Obrovská diskotéka s vynikajúcim ozvučením a dokonalými laserovými afektami dokaže rozprúdiť zábavu až pre 5000 ľudí. Exkluzívne go go tanečnice dotvárajú vynikajúcu atmosféru, až máte niekedy pocit, že ste sa ocitli mimo zemskej reality. Amnesia je určite klub, ktorý musíte na Ibize navštíviť. Každú stredu sa tu organizuje gay-friendly night „LA TROYA“, ktorá je skutočne peklom v raji. Latexové a originálne modely tanečníc a show, ktorú vedia urobiť je rozhodne veľkým zážitkom. (www.amnesia.es)

Privilege je unikátnym miestom pre nočný život rovnako ako príjemný chill počas dňa. Vnútorný bazén je skvelý pre relaxovanie so šampanským v ruke a 5 metrový strop umožňuje odštartovať veľkolepú večernú show s rôznymi atrakciami. Je situovaný v blízkosti mesta San Antonio a veľké okná ponúkajú nádherný výhľad na ostrov. Nebude pre Vás žiadnym prekvapením, ak  tu stretnete Puff Daddy, Jean-Paul Gaultier, Jade Jagger či Madonnu ako sa vo VIP zóne oddávajú horúcim rytmom. Privilege drží Guinessov svetový rekord, nakoľko ide o najväčší diskotékový klub na svete s kapacitou 10 000 ľudí. Toto leto sa tu už predstavili také hviezdy ako Wiz Khalifa, Sean Paul, Neyo či LMFAO.... (www.privilegeibiza.com)

Ďaľšou zástavkou by mal byť určite beach hotel Ushuaia, ktorý je otvorený len krátko, ale už teraz si získal množstvo ľudí pre jeho jedinečnú atmosféru. Nakoľko nejde len o klasickú diskotéku, ale v prvom rade o exkluzívny hotel, má v sebe prívlastok „výnimočný“. Hoteloví hostia sa tak môžu ocitnúť vo víre obrovskej zábavy hneď ako si otvoria svoje balkónové dvere. Momentálne tu hostia samé zvučné mená DJ-ov z celého sveta: Luciano, Avicii, Swedish House Mafia, čo len potvrdzuje, že tento klub je naozaj v kurze. (www.ushuaiabeachhotel.com)

Stačí už len prísť 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára