piatok 14. septembra 2012

Schwarzkopf Elite Model Look 2012


Tohtoročné finále prestížnej modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2012 sa nieslo skutočne vo veľkom štýle. V nádherných priestoroch Španielskeho sálu na Pražskom hrade sa odohrávala najočakávanejšia módna udalosť. Odborná porota na čele so Sašom Jánym, riaditeľom Elite Praha a Bratislava vybrala víťazky spomedzi 16 finalistiek z Českej a Slovenskej republiky, ktoré nás budú reprezentovať na svetovom finále 1. decembra v Šanghaji. 
O hudobné vystúpenie sa tento rok postarali ženy. V rámci večera vystúpila legenda českej hudobnej scény Marta Kubišová a populárna americká speváčka pôsobiaca v Čechách Tonya Graves. Počas slávnostného večera sa finalistky predviedli v retrospektívnej kolekcii českej módnej návrhárky Kláry Nademlýnskej, dve kolekcie predstavil slávny belgický návrhár Jean Paul Knott. Dizajnér, ktorý predtým pracoval pre značky YSL, Louis Feraud či Cerruti a v roku 1999 založil vlastnú značku v Bruseli a neskôr aj galériu súčasného umenia Knott Gallery. Ďalšou prehliadkou bola luxusná kolekcia Simple Concept Store (YSL, Lanvin a Balenciaga...) Absolútnym vrcholom a zároveň najexkluzívnejšou prehliadkou bola kolekcia Gold Label a Haute Couture módnej legendy Viviene Westwood. Jej kolekcia medzi prítomnými hosťami zožala veľký úspech. Na móle sa okrem nových modelingových tvárí objavili aj hviezdy agentúry Elite Michaela Kociánová, ktorá sa stala pre tento rok aj ambasádorkou projektu SEML 2012. Ďalej sa predviedli víťazka svetového finále EML 2006 Denisa Dvořáková, Hana Jiříčková či víťazka svetového finále EML 2003 Denisa Dvončová.
Víťazkami finále súťažeSchwarzkopf Elite Model Look 2012 sa nakoniec stali Slovenka Silvia Jagošová a Češka Adéla Martynková. Práve im dvom sa v ten večer odštartoval ich veľký sen: stať sa novou topmodelkou! Do súťaže sa tento rok prihlásil rekordný počet dievčat a behom mesiacov marec a apríl sa uskutočnilo v obchodných centrách po celej SR a ČR 25 castingov, ktorých sazúčastnilo spolu 7 500 dievčat, z čoho možno usúdiť, že patriť do spoločnosti Elite túži veľa dievčať. Po finálovom večeri sa všetci hostia presunuli do štýlového Buddha Bar Hotela, kde sa zabávali až do rána. Ja som na tomto krásnom evente robila reportáž pre Fashion Tv a vy sa už teraz môžete tešiť na skvelé rozhovory s Danielou Peštovou, Taťánou Kuchařovou či Michaelou Kocianovou. Tento ročník bol skutočne prestížny po každej stránke. Sama som zvedavá na to, ako bude vyzerať ten ďalší.
Michaela Kocianová a Denisa Dvořáková
topmodelka Pavlína Němcová
na finále prišla aj Dara Rolinc
nádherná Daniela Peštová
red carpet Elite Model Look 2012
V nádhernom Španielskom sále na Pražskom hrade sme natáčali reportáž,máte sa na čo tešiť :-)
CEO Fashion TV Gabika Drobová spolu s Majkou

1 komentár:

  1. Anonymný1:11 PM

    Naaadherne šaty Jani! Predposledna fotka TOP! :-) Linda

    OdpovedaťOdstrániť