pondelok 3. septembra 2012

IBIZA: NEVERENDING STORY

Keby mi niekto na začiatku roka povedal, že ma čaká najkrajšie leto doposiaľ, neverila by som mu. Viacmenej, nemala som žiadne predstavy o tom, ako by malo vyzerať... Myslela som si, že zažijem jednu z tých klasických dovoleniek a budem chillovať niekde na pláži v európskom letovisku... Že letnú sezónu budem otvárať na párty ostrove Pag v Chorvátsku bolo prekvapenie od Majky. To, že budem na rozprávkových Seycheloch natáčať pre Fashion TV bol ako sen. Ale to, že takmer celý august strávim na IBIZE, na najväčšom párty ostrove, to už bol pre mňa mimoriadny šok. A to do slova a do písmena. Človek tu zažije to, co ešte nezažil, a uvidí to, čo ešte nevidel...a nachvíľu sa ocitne v úplne inom svete. Poviete si: "Je to vôbec možné?!" Na Ibize je možné všetko. Okrem nikdy nekončiaceho nočného života, ktorý práve láka tisícky mladých ľudí je možné si užiť Ibizu na všetky spôsoby. Rovnako ako ja...
Hovorí sa, že nie je dôležité kde, ale s kým... Môžete byť kdekoľvek, ale ľudia ktorých máte okoľo seba Vám vždy dodajú tú správnu atmosféru a vyčaria Vám úsmev na tvári! Pravidlo, ktoré v mojom prípade platilo na milión percent! S company, s ktorou som bola na Ibize som zažila mnoho nezabudnuteľných zážitkov a chvíľ, ktoré zostanú dlho v mojej pamäti. Navštívili sme mnoho beach clubov, no najviac má oslovil práve Blue Marlin. Nachádza sa na krásnej pláži a ponúka všetko: výbornú hudbu, skvelé jedlo, krásne prostredie a samozrejme štylových ľudí, ktorí sa zabávajú a popíjajú od rána. (čo v preklade znamená ťažko popoludní) Nakoľko na Ibize je všetko otočené naopak, otravovať niekoho pred 13hodinou je mimoriadne nevhodné:) Such a beautiful life! Na druhej strane sú miestni ľudia veľmi pohodlní a nedochvílni a stále majú svoju "maňánu" ;) Obrňte sa preto trpezlivosťou a taxík na letisko si volajte v dostatočnom predstihu.
Ak sa rozhodnete navštíviť Ibizu nezabudnite ísť do Nassau, kde robia skvelé sushi. Ide o klasický beach club, ktorý sme si obľúbili aj vďaka milému personálu a kvalitným službám. V rámci chilloutovej atmosféry je podľa miestnych vrcholom legendárne Cafe Del Mar, kde si každý deň stovky ľudí prichádza pozrieť západ slnka. Je to skutočne magické miesto. Aj keď tam stretnete veľa turistov so zvláštnymi outfitmi ;-)  Veľkým chill-outovým  klubom je tiež Attzaro beach club. Nájdete tu skvelé sun beds s výhľadom na more a s príjemnou hudbou, ktorá Vás určite dostane! V hotelovej reštaurácii pravidelne organizujú párty svetových celebrít. Čo sa týka práve tejto skupinky osôb, stretnúť ich tu v letných mesiacoch nie je žiadny problém. Skôr naopak. Každý, kto niečo znamená navštívi Ibizu, čoho dôkazom sú aj hviezdni DJ-i v miestnych kluboch. Guetta, Avici, Tiesto, Swedish House Mafia, Luciano... To je len zlomok toho, co Ibiza ponúka. Celá ekonomika tohto ostrova je postavená na nočnom živote a zábave. Preto sa majitelia klubov snažia prilákať počas letnej sezóny tie najzvučnejšie mená. Mojím veľkým zážitkom bol rozhodne klub Amnesia so svojou show La Troja. Označenie "zvrátené a škandalózne" dostatočne vystihuje celý jej program! Skutočná brána do pekla! Hovorila som si, že po tomto večeri musím ísť na spoveď do kostola! Hudba a svetielkujúci Dom Perignon nás udržali na nohách až do skorého rána! Párty, ktorú musíte zažiť! 
Každý, kto bol na Ibize určite zavítal do Pacha, klubu s dlhoročnou tradíciou. Mne osobne sa tam najviac páčili tanečníčky tancujúce v sexy prádle v obrovskom pohári na šampanské! Úžasné! Nielen muži, ale aj ženy by sa dokázali na ne pozerať celé hodiny a obdivovať ich dokonalé krivky. Najobľúbenejším podnikom v centre mesta sa pre nás stal White Buddha, kde robia geniálne mojito a večerný program v podaní transvestitov! Jeden z nich tancoval každý večer s takým nadšením, že sa cítil minimálne ako hviezda v kabarete Moulin Rouge ;-) Tanec a publikum si užíval takým spôsobom, akoby tancoval posledný krát v živote! 
Jednoznačne nezabudnite ísť loďou na neďaleký ostrov Formentera, ktorý je od Ibizy vzdialený necelú hodinku! Blankytne modré more, biely piesok a najlepšia reštaurácia na ostrove. Rada pre vás; pred jej návštevou nejesť minimálne dva dni! Porcie, ktoré tam servírujú vyrazia dych aj najväčšiemu milovníkovi jedla! Ak túžite po dokonalej atmosfére s dávkou luxusu zarezervujte si stôl v reštaurácii Cipriani v centre mesta, ktorá je obľúbeným miestom celebrít!  My sme mali šťastie práve na Paris Hilton! 
Aj toto bola Ibiza. Pocity a dojmy, ktoré vo mne ešte stále pretrvávajú je veľmi ťažké opísať! Každý to musí zažiť na vlastnej koži! A ten, kto zažil, určite vie o čom hovorím. Dúfam, že aj vy si z leta odnášate množstvo skvelých zážitkov, na ktoré budete spomínať ešte dlho. Je dôležité vypnúť od
každodenného stresu a užiť si pár dní tak, ako Vám to vyhovuje. Či už s knihou v ruke alebo s flašou Belugy, či už na stole alebo v posteli, alebo jednoducho kdekoľvek s vašou rodinou a priateľmi! 

Vaša Jana.
Pridať popis

8 komentárov:

  1. Anonymný1:36 PM

    Veľmi pekný článok. Verím že to bola nezabudnuteľna dovolenka pre teba... Tak dlho na Ibize, kto by nechcel. :-)) Pekne fotky.
    Back to reality. :-) Linda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lindi ďakujem,bola to vážne dovolenka na ktorú nikdy nezabudnem!po všetkých stránkach;)

      Odstrániť
  2. Wow Jani, krásny článok, zhltla som ho hneď. ;) Dievčatá váš blog od veľa iných blogov, čo poznám (a to ich poznám veľa ;)) sa mi páči najviac, veľmi sa mi páči, že aj z obyčajného príspevku viete urobiť zaujímavý, vkladáte sem seba. Nerobí vám problém sem dať taaaaky dlhý článok, ktorý je zaujímavejší ako EMMA hahaah :) všimla som si, že aj odpovedáte na komentáre, čo je skvelé. Hlavne buďte samé sebou a robte blog ako doteraz a veľa trpezlivosti, určite budete mať onedlho milióny čitateľov. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Angelika,veľmi sa tešíme z toho, že nás sledujes! A ja mimoriadne ďakujem za pochvalu k článku;)

      Odstrániť
  3. No teraz som uz maximalne navnadena na Ibizu! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musis ju zažiť!!!!;) ešte stále stihas! V septembri sú tam všetky closing párty!!!

      Odstrániť
  4. super článok,výborne napísaný :) chcela by som vás baby sledovať,ale nikde tu nevidím,ako sa pripojiť..na iných blogoch to je naboku,ale tu som asi slepá,ale nevidiím to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lucka,práve dnes to spustame!tak sa budeš môcť pripojiť! A ďakujem moc;) dúfam,že takýchto článkov bude viac a viac,veľmi rada pre vás píšem!

    OdpovedaťOdstrániť