sobota 7. júla 2012

Fashion TV na Möet&Chandon party v Karlových Varoch



Medzinárodný filmový festival v Karlových Varoch je najprestížnejším festivalom kategórie A (“nešpecializovaný festival so súťažou celovečerných hraných filmov) v strednej a východnej Európe, rovnako ako sú MFF v Cannes, Berlíne, Benátkach či Tokiu, na ktorom sa vždy predstaví viac než 200 nových filmov z celého sveta. Je jedným z najstarších filmových festivalov vôbec, nakoľko prvý ročník sa uskutočnil už v roku 1946. Od roku 1994 sa ho organizačne ujal známy český herec Jiří Bartoška, ktorý spolu s významnou filmovou publicistkou Evou Zaoralovou dávajú festivalu status prestíže so svetovým charakterom. Každý rok sa na festivale objavia svetové hviezdy filmového plátna a množstvo domácich aj zahraničných celebrít. Na 47. ročník MFF prijala pozvanie hollywoodska herečka Susan Sarandon, ktorá si prevzala v Karlových Varoch aj Krištálový glóbus za mimoriadny prínos svetovej kinematografie.  Šesťdesiatpäťročná herečka má na svojom konte aj Ocara za výkon v hlavnej úlohe filmu Mŕtvy muž prichádza (1995), kde si zahrala po boku Seana Penna.
Karlove Vary sa každý rok pre tisícky mladých ľudí z Čiech aj zahraničia premieňajú z pokojného kupeľného mesta na niekoľkodenný sviatok radosti a pohody s neopakovateľnou atmosférou. Pozornosť médií je porovnateľná so svetovou úrovňou, dôkazom čoho bolo registrovaných až 500 českých a zahraničných akreditovaných novinárov. Priestor, ktorý je venovaný práve tejto udalosti je stabilnou zárukou vysokého štandartu. Karlovarský festival sa teší nielen veľkej obľube médií, ale aj celebrít, ktoré sa na festivale objavujú.
Televízia Fashion TV na čele s riaditeľkou Gabikou Drobovou si tento “filmový sviatok” nemohla nechať ujsť. Celý fashion tím: Nikol Moravcová, Soňa Skoncová, Hana Svobodová spolu so mnou a Majkou  sa zúčastnil na exkluzívnej Möet Chandon party, ktorá bola jedinečným a nezabudnuteľným eventom. Party sa niesla v štýle Madame de Pompadour, milenky francúzskeho kráľa Ľudovíta XV. Exkluzívni hostia, odvážne outfity, dokonalé prostredie a stovky fliaš skvelého Möetu deklarovali noblesu tohto eventu. Na party sa obajvila jedinečná zlatá fľaša Möet&Chandon Mathausalem, ktorá bola ozdobená unikátnym rubínom od renomovaného šperkára Roberta Coina vo výbruse “navatte” a ďalšími rubínmi, ktoré tvorili nápis IFF Karlove Vary 2012. Legenda hovorí, že tento typ výbrusu vznikol na prianie Ľudovíta XV., ktorý túžil po šperku, ktorý bude pripomínať tvar úst zbožňovanej Madame de Pompadour. Práve na jej počesť býva nazývaný “markíza”.
MFF v Karlových Varoch bol skutočne nádherným festivalom, ktorý sme si s celým tímom Fashion TV vychutnali a vy sa už teraz môžete tešiť na skvelé reportáže z tohto  eventu.




Andrea Verešová nemohla v Karlových Varoch chýbať
Andrea je ozbodou každej party na Karlovarskom festivale
Fashion TV tím si párty skutočne užíval
zľava: Maja Zelinová, Soňa Skoncová, Andrea Verešová a Nikol Moravcová a ja na červenom koberci
nádherná večerná róba od módnej návrhárky Jany Pištejovej
Majka v krásnych šatách od Janky Pištejovej
Jiří Bartoška s manželkou Andreou
modelka Jana Doležalová
Nikol Moravcová pri podpisovaní zlatej fľaše Moet&Chandon Mathausalem
obľúbená česká moderátorka Gábina Partyšová 
české herecké hviezdy Tereza Voríšková, Jirka Mádl a Aňa Geislerová na párty
moderátorky Fashion TV v spoločnosti šéfredaktora módneho magazínu ONE Pavla Mahdala



2 komentáre: