streda 6. júna 2012

Nová reštaurácia DIPLOMAT má špičkového šéfkuchára!


Reštaurácia DIPLOMAT otvorila svoje brány len nedávno, ale postupne si získava svojich verných zákazníkov.  Fashion TV musela byť samozrejme medzi prvými, kto otestoval jej kvality. Spolu s Majkou sme pred pár dňami natáčali zaujímavú reportáž do relácie Fashion Lifestyle, ktorú môžete vidieť od dnešného dňa na obrazovkách FTV. Natáčanie bolo veľmi milé, zábavné a predovšetkým chutné, pretože sme mohli vyskušať ich fantastické jedlá a vína. V tomto smere to máme s Majkou vždy dobre rozdelené: ona si dopraje skvelé jedlo, ja zase testujem kvalitné vínka :-) Pekné prostredie, letná terasa, a príjemný personál – to sú kvality, ktoré sme ocenili už na začiatku. Čo je však najdoležitejšie... Reštaurácia sa môže pýšiť vynikajúcim  šéfkuchárom Mariánom Harciníkom, ktorého dlhé roky práce v prestížnych hoteloch a reštauráciach hovoria za všetko. Dokonca je absolventom odbornej stáže v reštaurácií LE GRAND ECUYER vo Francúzsku, ktorá má Michelinovu hviezdičku a absolvoval tiež Yves Thuries Culinary Academy. Jeho kuchyňu ochutnali mnohé slovenské a zahraničné celebrity ako napríklad Hillary Clintonová či spevák Sting. Najväčšiu cenu má však pre neho osobne pápež Ján Pavol II., ktorému pripravoval catering počas jeho poslednej návštevy na Slovensku. Mariána môžete stretnúť aj ako „head chef“ kuchyne v NH Gate One Bratislava, kde pôsobí už dlhší čas.

Ak sa rozhodete navštíviť novú reštauráciu DIPLOMAT na Šulekovej ulici, spolu s Majkou Vám odporúčame fantastické dubákové rizoto s kozím syrom! Dobrú chuť! :-)

Majka si pochutnávala na vynikajúcich krevetách a ja na ich mladom ružovom vínku! ako inak :-) dezert sme už nestihli ani odfotiť taká to bola delikateska :-)
Skvelí pracovní team Fashion TV!!!
šéfkuchár Marián Harciník priamo v akcii! v kuchyni niekedy strávi až 14 hodín denne!
presne takéto krevety s chipsami a šalátom pre nás pán šéfkuchár pripravil!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára